Åtgärder

Användardiskussion

Ingemar

Från Skolbok

Version från den 27 oktober 2011 kl. 17.05 av Doktor Deo (Diskussion | bidrag) (Inriktning på sidan)

Låsa för oregistrerade redigeringar

Du vet om att du kan låsa Grundskoleboken så att man måste vara registrerad för att registrera, inte bara här utan generellt? Med tanke på att nästan alla inlägg som kommit från IP-adresser varit spam kanske det skulle vara läge att överväga detta. Doktor Deo 2 augusti 2011 kl. 22.12 (CEST)

Jag har varit på semester och upptäcker spamhögen nu. Du har rätt i sak, men samtidigt är en grundidé att man skall kunna bidra utan att vara registrerad användare.

20110803-Samtliga sidor är skrivskyddade så att man måste vara registrerad användare en tid för att kunna redigera sidorna, men anonyma kan fortfarande skapa sidor. Det ger en viss flexibilitet även om jag måste skapa klotterskyddet senare.

Tack för det enorma jobb du gjort med att motverka spam Doktor Deo. Drygt hälften av sidorna var vandaliserade och jag ser i loggarna hur du kämpat. Jag vet inte riktigt hur jag skall kunna tacka dig för det jobb du lagt ner.

Inriktningen på sidan

Jag ser att du skrivit en del texter där du angett att de lämpar sig för gymnasiet, så jag bara undrar om det innebär att det alltså inte bara är grundskoletexter du tänker dig att ha här? Ska jag tolka dina texter som är anpassade för gymnasiet som att det är ok att skriva texter även i andra ämnen riktade till specifika gymnasiekurser? Doktor Deo 27 oktober 2011 kl. 19.05 (CEST)